Sista dagen...

Ja imorgon är det sista dagen på Lillgårdsskolan och sen tar jag semester i 5 dagar och de ska jag ägna åt att plugga matte och vi får se om Attendo behöver min hjälp för jag har satt upp mig på att jag kan jobba om det behövs. Det kan vara bra med lite extrapengar nu när vi snart ska åka på semester. Min familj är på väg hem från Hawaii nu. Jag kan tänka mig att de längtar hem. :) De har varit borta i 2,5 veckor så jag kan väl känna att de längtar hen, det hade jag gjort iaf. Vi ska vara borta i 2 veckor och jag kommer säkert att längta hem jag med. 
 
Idag har vi haft studiedag på jobbet och kollegorna har jobbat med alla omdömen och allt medan jag och min kollega som ska ta över klassen har haft en överlämning. Jag hoppas att jag fick med allt som behövdes.. Hmm. Det är säkert något som jag glömt att tala om men då får jag komma på det i efterhand. C är ledig denna vecka, han har lite semester för första gången sen i somras då han bara hade en veckas semester. Han är väl värd en veckas ledigt. Idag har han varit i stugan och försökt målat färdigt i hallen. Det tar sin lilla tid när man målar, han ska dit imorgon igen och måla klart. Vi kanske kan åka ut till helgen och bo där en natt. :) 
 
Idag kom jackan jag beställde förra veckan och den är jättefin och passar superbra.
 
Natti

Tsunamivarning på Hawaii.

Ja det var vad jag fick höra av mamma och pappa när de ringde imorse. Gissa om jag blev orolig? :( De fick evakueras från sitt hotellrum upp till 9:e våningen. Som tur är så blev det inte så mycket av det och nu är varningen hävd. Så nu kan de fortsätta att ha lite semester innan det är dags för de att åka hem till kalla Sverige. Idag har det varit jättefint väder så vi har varit ute och promenerat i den vackra höstsolen. 
 
Igår va vi ju på maskerad och det var superkul! Dock cyklade vi hem ganska tidigt. Vi vaf hemma redan innan 12 så jag har isf inte bara legat idag. Imorgon är det jobbedag utan barn, de har ju lov men jag ska dit och ha överlämningssamtal med kollegan som ska ta över nu när jag lämnar. Dock tror jag inte att det tar 2 dygn så jag vet inte vad jag ska göra på tisdagen... Hmm.. 
 
Nu vill jag dricka te.
 
puss

Maskeradfest.

Klockan är kvart över 12 och vi har nästan precis kommit hem från en maskeradfest i Tannefors. Det var rock/punk tema och alla var utklädda vilket var superkul. Ni skulle sett C som han såg ut i sin peruk som vi köpte idag från Guns hobbybod. Haha. Han var superrockare kan man säga och så hade han mina slitna jeans på sig. De passade ju hur bra som helst. ;) Många blev rätt berusade men som vanligt håller jag mig till något glas vin när jag är på fest. Det kommer trots allt en söndag också som jag gärna vill ta tillvara på. 
 
Idag har det varjt såååå vackert väder. Vi tog oss en förmiddagstur med joggingskorna och solen sken och det var sådär lite höstkyligt som det ska vara. 
 
Jag hade sista arbetsdagen med barnen igår och det känns underligt att jag inte ska undervisa de mer. Jag tror inte att jag har insett det än utan det kommer nog sen när jag ska åka tåg varje dag till jobbet istället för o cykla. Men det ska bli kul möd nytt jobb samtidigt som det är rätt jobbigt med att lära mig nya namn på både kollegor och barn och även föräldrar. Men det ska väl bli bra det med. Jag brukar ha lätt för att lära mig saker och ting. :) Imorgon är det söndag ochndet är en slappedag tänkte jag. Dock måste jag plugga min matte för det börjar närma sig tenta och jag hoppas verkligen att jag kommer att klara av den!
 
Natti

morgon..

Ja så var det ännu en dag idag, torsdag 25 oktober och det är löning för alla svenskar som har ett arbete. Vi fick ganska bra lön denna månaden så det blir till att lägga undan lite extra nu när vi snart om 2 månader ska åka på semester. Mamma och pappa är kvar på Hawaii och i tisdags var det på en outlet. Jag hade bett de köpa en Raffetröja till mig, och vilken tur att de hittade en!! =) I USA kostar de 70 dollar vilket motsvarar 350 kr. Det är ju helt sanslöst vilka prisskillnader det är på dessa två länder. Vi betalar alldeles för mycket skatt här i Sverige. 
 
Idag är det näst sista dagen på jobb och dagen är ganska kort. Igår avslutade jag alla mina UV-samtal vilket är skönt så nu kan jag koppla från det. Idag avslutar jag dagen med ett arbetslagsmöte och sen tänker jag att jag ska gå hem. Jag ska hem och baka kladdmuffins inför morgondagen när jag tänkte att jag ska bjuda på avslutningsfika till mina barn och kollegor. Det blir till att baka ca 60 muffins. Haha. Så jag har o göra ikväll. Eller så väljer jag att köpa något gått färdigt så slipper jag hålla på o baka, jag får se helt enkelt. Vi måste åka och fylla på vår kyl och andra varor nu  när vi fått lön. De börjar ta slut här hemma...
 
Nu ska jag cykla till jobbet!

En vanlig tisdag.

Jisses vad dagarna går fort. Det är redan tisdag kväll och jag ska snart gå och lägga mig ensam. C är på Wallmans salonger i STHLM och har det trevligt med sina kollegor medan jag får sitta här hemma ensam en tisdag med Kis. Det som är bra är att jag inte känner mig ensam när Kis är här. :) Nu har jag bara 2 samtal kvar och sen är alla avklarade. Imorgon bitti har jag 1 och 13.15 har jag nästa och sen är det färdigt. Skönt! Då kan jag börja fokusera på mitt nya arbete och göra mig mentalt redo på att jag ska lämna de barnen jag har hand om nu. Det kommer kännas jättekonstigt till en början men sen kommer det också bli en vanesak och sen är allt som vanligt. 
 
Jobbet har gått bra idag. Tanken var att vi skulle ha skymningsmöte ikväll men så blev det inte för det var rätt många av oss i personalen som var borta på olika saker, en del var sjuka och en del på semester så mötet ställdes  in. Tur i oturen kan man säga så jag kunde kämpa med min matte. Det är tenta snart och jag kommer behöva använda lovet till att plugga matematik.
 
jisses vilken lya jag har hittat i Mjölby! Den vill jag gärna åka och kolla på, :)
 
Natti

Cinderella kryssning?

Ja det hade varit något i höstrusket men det kostar ju en hel del. Det hade varit lättare om vi bodde i STHLM och bara kunde ta nån tunnelbana till hamnen och åka därifrån men det går ju inte nu. Vi har en bit att köra. =) Däremot tänker jag att vi ska boka tåg till STHLM en lördag och gå på julskyltningen. Det måste vi väl ändå ha råd till. Hihi. Vi har ju vår resa att se fram emot, och den närmar oss med stormsteg. På onsdag är det exakt 2 månader tills vi ska ge oss iväg och också tills det är julafton. Detta år har gått så otroligt fort, och så mycket som har hänt. 
Jag kollade tågen precis och vi får nog räkna med ca 500 kr tur och retur för oss att åka iväg. Då är det betydligt billigare med bil. Sen hade det givetvis varit mysigt att stanna över natten men vi får nog köra hem. Det är bara 20 mil till STHLM så det är ju helt okej att ta sig hem igen på kvällen. =) Det behöver inte bli för sent.
 
Idag är det månsdag och det är vecka 43, det är min allra sista vecka på Lillgårdsskolan och jag kommer sakna alla jättemycket samtidigt som det kommer bli spännande att starta  upp något helt nytt. Det har gått bra på jobbet idag och jag har avverkat två UV-samtal, imorgon ska jag ha en del till och sen är det bara onsdag kvar och därefter är det slut. Skönt, det är rätt tufft att ha 20 UV-samtal på en så här kort tid. Samtidigt som det är bra att det är avklarat. Föräldrarna är nöjda och jag är nöjd med mitt arbete. Jag hoppas att framtida föräldrarna också kommer att vara nöjda med mitt arbete. 
 
Imorron är det en långdag på jobbet med skymningsmöte på kvällen. Jag tror att jag stannar på jobbet under hela dagen samtidigt som jag känner att jag skulle behöva köra hem och pausa lite innan jag sitter på möte under kvällen. Vi håller på till 20.30 och samtidigt som jag ska jobba har skolan en träff via nätet, visst det kanske kan vara bra att vara med på den men jag har ju varken högtalarsystem eller något på skolans datorer så jag har mailat och skrivit att jag ej kan närvara imorron. Jag tänkte använda mig av lovet till att plugga matten så jag verkligen lär mig allt. Det är sååå otroligt mycket att lära sig, men jag gör mitt bästa och hoppas på att det blir godkänt. 
 
Natti

Hur ska vi göra?

Det är en fråga som vi ständigt frågar oss. Hur i hela fridens namn ska vi göra med vår lilla Kis? Hon har ju börjat kissa inne och vi begriper inte alls vad det är för något. Varför hon håller på som hon gör? Denna vecka har hon kissat rätt ner på golvet i hennes rum helt utan anledning och idag kissade hon på handduken som låg på golvet i badrummet. Hon kissar med andra ord på precis allting som ligger ner på golvet. Vi såg att hon även kissat ner vårt sängöverkast. Så här orkar vi inte hålla på.. Jag har ringt veterinären för någon vecka sen när hon började kissa runt och vet sa att det är ett beteende som hon har fått nu och som hon inte kan komma ur. Och den enda utvägen är att låta henne somna in. Jag tycker att det är hemskt att det är den enda utvägen men visst, vi kan absolut inte ha en katt här hemma som kissar på våra saker som ligger på golvet. Det är en omöjlighet, vi ska kunna ha våra saker på golvet om vi vill det. Det ska inte Kis bestämma.. =( Det har ju blivit så att katten styr vår värld och det tycker inte jag att det ska vara. Vad tycker ni? =( Har någon ett förslag på om vi kan testa något för att hon inte ska kissa på våra saker så säg gärna för vi har testat allt, alla kemikalier och alla hemma-blandningar för att hon inte ska kissa men ingenting har funkat... =(
 
Imorron börjar sista arbetsveckan på Lillgårsskolan tillsammans med barnen. Jag tänkte att jag ska bara lite på torsdag kväll så jag kan bjuda på något gott. Eller om jag bjuder på glass istället. Det är ju smidigt och lättare att ta med till jobbet. Sen är ju chokladbollar alltid uppskattat. =) Jag ska fundera så får vi se vad jag ska fixa för något.
 
Idag va jag ute i stallet och red Bumble. Det var jätteroligt och en superhärlig häst att rida. Ägaren sa att jag får gärna rida fler gånger om jag vill och det kommer jag absolut att vilja! =) =)

Natti

Hmm..

Jag har precis läst en blogg om en tjej som är 23 år och bor i Spanien. Hon är svenska men har rest en del i sitt liv men nu bor hon i Spanien tillsammans med sin 8-åriga dotter och 3 åriga son. Vilket annorlunda liv hon måste ha levt jämfört med mig själv? När jag var 15 år gick jag på högstadiet och hade fullt upp med att vara kär och träffa vännerna. Inte hade jag väl ens en tanke på att jag skulle ha sex med någon... Det hade jag inte förrän jag var 16 år. Denna tjej blev gravid när hon var 14 år, herregud, då är man ju bara ett barn. =( Som jag har förstått det finns det ingen pappa till varken det ena eller det andra barnet med i bilden, men vad det jag. Jag bara funderar på vilka öden en del människor har varit med om /kommer att vara med om. Jag har under nästan hela mitt liv ägnat mig åt att utbilda mig till det ena med det andra. Idag är jag 27 år och har gått en lärarutbildning under ca 5 år och har äntligen fått mitt första tillsvidare jobb med en hyfsad lön för att vara lärare. Jag är 27 år, ogift, har inga barn men ändå är jag så lycklig. Är det barn och giftemål som är det viktiga här i livet? Ja jag vet inte vad jag ska svara på det. Det borde ju inte vara det egentligen men i min värld betyder både barn och giftemål så mycket. Jag längtar tills den dagen C går ner på knä och friar till mig. Jag vet inte alls när det kommer att hända men jag hoppas ATT det händer. Givetvis har vi pratat om det och vi vill gifta oss men jag har sagt klart och tydligt att jag är inte den som kommer att fria utan det får han göra. =) Han säger att det finns med i hans planer men han kan inte tala om när det sker, bara ATT det kommer att ske när jag minst anar det. Hihi. Ikväll kanske? =)
Jag längtar också tills den dagen jag får ett + på stickan, den dagen vet jag inte heller när den kommer och det är ju så med livet att det inte alltid blir som vi har tänkt oss. Vi får vara lyckliga för att vi har hälsan i behåll och har råd att leva och må bra. Ta vara på varandra och inte sakna allt annat.
 
"Du ska inte sörja det du saknar utan glädjas åt det du har".

Jag tror att jag måste börja tänka mer efter det citatet för jag tycker att det är så bra. Vi människor tänker ofta på saker som vi vill ha, men egentligen är det ju inte sakerna i sig som gör oss lyckliga. Eller? Vi ska glädjas åt det vi har istället för att sörja det vi saknar. Det är helt rätt och det tänker jag tänka på mer nu framöver. Jag tror att jag behöver det...
 
Nu ska jag snart köra och hämta C i Ekängen. Jag har varit hemma själv ikväll och städat, pluggat, diskat, tränat och kollat på TV. Jag har fått en hel del gjort och det ska bli sååå skönt att bara lägga mig i sängen om nån timme och sova så länge jag vill, det behöver jag.

Natti

Värk..

Jag har fått superont i mitt högra ben efter min promenad i tisdags kväll. Det var ju jättetypiskt att jag gav mig ut. =( Hela dagen igår försökte jag få tag på en läkare och jag lyckades till slut. Sjuksköterskan sa till mig att jag skulle köpa en sån värkkräm och smeta på två ggr om dagen. Om inte det hjälper skulle jag höra av mig på måndag igen så får jag en tid till en sjukgymnast för hon sa att det är inget som läkaren kan göra utan det är muskulärt och kommer säkert att försvinna själv med lite hjälp. Jag köpte krämen på vägen hem och smetade på lite och sen tog vi på oss skorna och skulle ta en prommis men det gick inte så bra, vi fick vända hem igen för jag fick ont i mitt ben.
 
 
Idag är det torsdag och jag ska försöka komma ifrån jobbet ganska så tidigt för att åka till Usse. Igår fick jag stanna kvar på jobbet för jag hade utvecklingssamtal. Jag har haft samtal hela veckan men nu resten av veckan är det lugnt och det är skönt för det är rätt påfrestande att ha samtal. Mycket att hålla koll på och sen är det lite tufft att träffa föräldrar till barnen, man vet aldrig vad de har att säga och tycka till om. =/ Men samtalen har gått bra och nästa vecka har jag några till. Jag jobbar ju bara nästa vecka också, sen är det dags för några dagars semester och därefter åker jag till Mjölby och jobbar istället. Det ska bli jättespännande med nytt jobb men samtidigt lite läskigt och jobbigt att starta om igen.
 
 
Ha en bra dag!

Smärta?

Jag har ikväll varit ute och gått en runda alldeles själv tillsammans med dansbandskanalen. Det är något som inte är som det ska med mitt ben, jag får ont i högra sidan när jag går jättefort men jag kan inte sätta fingret på exakt var det gör ont. Jag har haft det så här nu i ca 2 v men inte tagit kontakt med läkare men jag tänker att det nog inte är normalt att ha ont när jag går så imorgon tänker jag ringa läkaren. C har varit på gymmet men jag hade ingen som helst lust att gå dit så jag tog mig en promenad istället som faktiskt går precis lika bra. Har knappt varit ute idag så det var skönt att komma ut lite oxå. 
 
Jag har grattat mamma 2 ggr idag för hon och resten av familjen är på Hawaii och firar hennes 50-års dag. Det är 12 h tidsskillnad så nu när jag ringde var klockan 9 på morgonen där medan den var 21 hos oss här i Sverige. Så märkligt det där med tidsskillnad. Tanken var att vi oxå skulle följt med på semestern men det är så svårt att vara ledig som lärare. Det är dyrt och du missar så otroligt mycket!! Därför är det ju vår resa till Thailand som vi gör istället för Hawaii. Nu är det bara 70 dagar kvar tills vi åker och vi längtar supermkt!! 
 
Jag har drömt om en Didriksons parka i svart och har bannemej köpt mig en sådan jacka på nätet ikväll. Jag köpte en parkas för 1399 kr och jag hoppas att den är i rätt strl, egentligen kunde jag ju ha kollat det imorgon efter jobbet men jag pallar inte. Jag tog en 40 och den passar säkert jättebra. :) 42:an i en annan modell såg gigantisk ut idag när jag testade en annan på Intersport. 
 
Nu ska jag sova.
 
Natti
 
 
 

2 veckor...

Ja det är ungefär 2 veckor kvar tills jag hamnar på mitt nya jobb i Mjölby. Men jag har miljoner saker att göra fram tills dess känns det som. I helgen har jag skrivit 12 omdömen med tanke på att jag ska ha små uv-samtal denna vecka som kommer och veckan efter som "avslutningssamtal". Imorgon är det 8 elever som kommer med sina föräldrar, gissa om jag kommer vara slut sen på kvällen. Haha. =) Sen kör jag på i veckan.

Jag har en sovande gris här bredvid mig som har legat och snarkat nu en bra stund. Inte härligt!! Och så har han satt på nåt skit på TV:n som han tror att jag ska titta på fast att jag skiter totalt i att de fiskar på TV. Jag vill hellre se djursjukhuset och såna mysiga saker, skiter väl totalt i fiskeri. Haha. Kan inte begripa vad som är spännande i att sitta och titta på det? 
 
Igår körde vi till stugan under dagen och kvällen och hade det jättemysigt. Jag var så trött, hade gått upp redan klockan 6 på lördagsmorgonen pga min jädrans hosta så snacka om att jag var trött under dagen. Jag gick och la mig vid 22 igår kväll och sov till 8. Att hosta tar musten ur en så det var skönt att få sova ordentligt. Imorron är det ju upp tidigt som gäller ännu en dag så nu är jag van. Just det, jag ska upp på vinden och ta ner mina vinterkläder för nu har mornarna varit riktigt kalla när jag har cyklat till jobbet så då vill jag ha riktiga kläder på mig. Jag ska lägga ut mina skidkläder på Tradera, de jätterutiga för jag tycker ändå inte att de är särskilt roliga att ha på sig när man är 27 år. Haha. De var fina för 2 år sen när jag köpte de men inte inte nu mer. Jag vill ha ett par tråkiga svarta som passar till allt istället. 
 
Ikväll ska vi äta kött och en massa gott till men vi får nog dra det lite för vi åt en ganska så sen lunch.

Puss!!

tyck synd om mig.

Jisses vad jobbigt jag har det just nu känner jag. Jag har åkt på nåt skit som har gjort att jag har världens hosta och med det har jag heller ingen röst kvar. =( Gissa om det var tufft att jobba igår med alla barnen där jag verkligen behöver min röst som mest. Haha. Jag fick gå upp nu för Kis väckte mig och sen började jag hosta så det är lika bra att ge sig upp i soffan. Jag somnade redan 21 igår kväll igen så jag är ju rätt pigg nu, det hade varit mysigt att gå ut på en promenad men jag tror inte att jag ska ge mig ut och göra det med min snuva och hosta. Däremot vet jag att jag måste ut till Usse sen och fixa i hans box, jag får ta C som hjälp så det går lite fortare. =)
 
Igår kväll hade jag o C en myskväll med färska räkor, aioli och rosévin. Jag vet att man egentligen ska ha vitt vin till räkor men det gjorde faktiskt ingenting att dricka rosé, det var lika gott. Jag hade bakat en mudcake men den hann vi inte äta förrän vi somnade i soffan båda två hahaha. Så vi får äta den idag istället i stugan. Vi tänker åka ut till stugan sen  när vi har vaknat ordentligt och mysa. Jag har 20 omdömen att skriva så jag har att göra och sen måste jag plugga lite matte också. Vi får sätta på en brasa och bara mysa jag o C. Han ska nog jobba lite i hallen med att måla tror jag, men det får han göra själv. Jag har mitt eget att göra. =)
 
Nu tänker jag att jag ska se på Sunes sommar, hela filmen ligger uppe på youtube så det är supersmidigt att bara sätta på den. Sen klockan 7 är det dags att tvätta och den lotten har fallit på mig nu när det bara är jag som är vaken. =)

Ha en bra dag så ska jag försöka bli frisk!

Tillsvidareanställning.

Ja nu kan jag gå ut med att det spännande som jag har skrivit på bloggen är att jag har fått nytt jobb.
Den 5 november börjar jag jobba på en skola i Mjölby och denna gång är det en tillsvidareanställning och det ska bli så skönt att veta att jag har ett fast jobb. Det har varit min dröm sedan jag tog examen och äntligen så är den verklighet. Jag ökade i lön 2000 kr så det känns också jättebra. Dock blir det tufft på nuvarande jobbet, jag har 20 omdömen att skriva på en helg för jag ska ha avslutande samtal redan nästa vecka. Så gissa om jag känner mig stressad. Haha. Men det är bara att andas och kämpa på med det som är viktigast just nu. Sen måste jag ju göra matten också och den tycker jag är så svår. Dock sa läraren på seminariet i tisdags att det gör inget om resultatet blir fel på tentan, huvudsaken är att vi vet hur vi ska förklara för eleverna hur de ska kunna räkna ut. Alltså det viktigaste är inte målet utan vägen till målet. =) Det kändes väldigt bra att få höra det för det kan säkert komma helt omöjliga tal som kommer vara sjukt svåra att kunna räkna ut. =/
 
Idag är det fredag och jag ska snart ta cykeln till jobbet för sista dagen på denna vecka. Ikväll kanske vi ska ut och äta på New York Legends om vi har råd. Jag betalade sista biten på Thailandsresan igår och allt som allt blev ändå rätt dyrt. Men men, det visste vi om och vi har sparat pengar till det så vi ska nog klara oss. =) Känns skönt att resan är betald. Nu väntar vi bara till 24 december så vi kan åka iväg. =) Vi har bara ett problem och det är att jag kommer inte att få så bra lön denna månad med tanke på att jag byter jobb. Jag fick ju lön i somras för att jag skulle jobba kvar till december men nu blir det ju inte så så ja, vi får se hur vi ska lösa detta. Hmm det kan bli ganska så tajt med tanke på att vi nu ska åka till Thailand men jag orkar inte oroa mig för det också utan det får bli som det blir helt enkelt. Och skulle det krisa så hoppas jag att vi får låna pengar av någon förälder. Jag kan inte be pappa om pengar för de åkte till Hawaii igår. =/ Men det kanske kan gå och ordna iaf. 
 
Ha en bra dag!

Lommahelg.

Hej alla!

Nu har jag inte skrivit och uppdaterat bloggen på jättelänge!!! Det är söndag den 7 oktober och vi har varit i Lomma hela helgen. =) I fredags åkte vi ner med bilen till Lomma och det tog ändå sin lilla tid, cirka 4 timmar tog det att komma ner. Det är ju ändå 40 mil ner så ja, det tar sin lilla tid. Men det gick bra att köra i vår nya bil, man sitter så bra och den gungar underbart på vägarna. Nere i Lomma har vi varit och ätit på Rådhuskällaren, C älskar ju kött och de har köttfrossa så vi åt en hel del igår. Det är sååå gott!!! Nästa gång vi ska ner vill jag äta det igen. Haha. Vi ska åka tåg ner igen den 9 november för då är det kalas för mamma, Nutti och farfar för de har fyllt år. På torsdag åker hela min familj till Hawaii och de ska vara borta i 2,5 vecka. Jisses så härligt!! Vi andra får stanna kvar här i kalla Sverige men vi har ju också en resa att se fram emot för den 24 december åker vi till Thailand. Det ska bli helt underbart att slippa regn och slusk över julen och bara ligga på stranden och mysa!!
När vi körde hem idag så körde vi inom gammelmormor i Ängelholm. Hon är nästan 100 år så kontoret börjar tacka för sig. Hon blandar ihop mig med alla andra i familjen, men det är väl inte så konstigt egentligen när hon är nästan 100 år. =/ Så kommer säkert jag också att bli... Hon frågade C 3 ggr vad han jobbar med. =( Så är livet, i slutet kommer vi nog alla att blanda ihop livets skeden.
 
I torsdags fick jag ett jättespännande besked som jag ser mycket fram emot. Dock har jag lite att ordna med imorron inför detta. Jag ska skriva mer om det när allt är under kontroll. Är du nyfiken så släng iväg ett mail till mig! =) 
 
Veckan som kommer är som en vanlig vecka. Imorron ska läkaren ringa mig och berätta hur mina sköldkörtelvärden är och jag håller tummarna för att de är normala så vi kan gå vidare i behandlingen nu. Jag har väntat så länge på att få komma en bit på vägen.. Ända sedan i våras har vi hållt på med detta skitet och jag önskar att det vore klart snart så vi som sagt kan gå vidare.
 
Här kommer lite bilder från helgen. =)
 
 
 

Jag och älskling. =)
 

 
 Jag och lillebror 1.
 
 
 
Lillebror 2 och hans Felicia.

En underbar afton.

Ikväll har jag o C varit ute och gått runt ån och det var en underbart härlig afton att gå i. Jag har jobbat länge idag som jag brukar göra på tisdagar och sen var faktiskt C utanför jobbet och mötte upp mig vid 16.30-tiden. Jag bara log när jag såg honom stå där utanför och vänta på mig. Han hade nämligen sagt att han inte orkade cykla och möta mig. Hihi.
 
idag har det varit en vanlig tisdag på jobbet. Barnen har varit snälla som vanligt även om det är full rulle varje dag med 20 st 8-åringar så är det otroligt mysigt att jobba som lärare. Imorgon slutar jag tidigt och det är min dag att åka ut till Usse. Han är fortf inte bra i sitt ben och jag begriper inte varför han inte blir bra. :( Lotta tror att han har fått kronisk lymfangit men jag vet inte för är ju inte superbra på hästsjukdomar. Men jag hoppas att han blir bra snart så vi kan få hoppa upp och rida på honom igen. :/
 
Natti

Hösten är här..

Nu är det oktober och hösten har kommit till oss. Idag har jag haft en sån kanonlektion den sista lektionen jag hade. Jag var såååå nöjd med min sista lektion idag när jag hade engelska. Det var lugnt och skönt på hela lektionen och jag hade en sån pondus i klassrummet och barnen accepterade verkligen mig. Jag trodde att jag hade varit så sträng och bestämd så barnen skulle hata mig haha, men tvärtom. De ville alla ha en kram! =)
Jag var alldeles tårögd efter lektionen och jag var sååå nöjd, en underbar känsla.
 
Efter jobbet unnade jag mig lite nya kläder från H&M. Typiskt att jag hade en 20% kupong på hela köpet som gick ut imorron. Haha. Aja, det gör ingenting, jag fick 2 par byxor, 2 par tröjor och en skjorta för 895 kr. Jättefina kläder och jag är supernöjd. =) Dock önskar jag att jag hade ännu mer pengar så jag kunde få handla ännu mer!! Jag skulle vilja ha ett par nya vinterskor men det räckte inte pengarna till. Och jag vill gärna ha en svart enkel jacka men det räckte inte heller pengarna till. =( 1000 kr kommer jag inte jättelångt på egentligen. Men jag är nöjd med mina kläder som jag har handlat idag, hmm, undra vad C kommer tycka om de. =)
 
Nu ska jag städa undan lite och ta ut mina linser, ögonen börjar bli lite trötta. Sen är det dags för måndagsmys. Jag skulle egentligen ha Sofie här ikväll och dricka te med mig men hon fick förhinder. Typiskt. Jag passade på att färga utväxten istället som såg för jävlig ut. ;)

Hej

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus