Snö!

Ja så har snön även kommit till Linköping och därmed börjar jag längta till våren när knopparna är på väg upp ur marken och solen börjar smälta bort snön och ja när sommaren kommer och allt är varmt och skönt. Men det dröjer ju ca 8 månader till sommaren kommer men en sak vet vi och det är att den iaf kommer och att vintern kommer att försvinna förr eller senare.
 
Jag o C har inte varit ute och gått på 3 dar pga detta jävla vädret. :( Och imorgon blir det inte heller av för då jobbar jag sent. Vi ska ha som en nobelmiddag imorgon med all f-3 mellan 17-19 med musikal och fin middag i matsalen så jag lär inte vara hemma så tidigt.. :( Men det ska bli spännande och kul med en fin tillställning med alla barn. :) Ett av barnen kräktes idag i klassrummet och jag hoppas jag inte själv har blivit smittad för maginfluensa är inte alls kul. :(
 
Nu ska vi titta på film!
 
Puss

Böda camping...

Finns det något roligare program som livar upp min tråkiga torsdag än böda camping. Haha, det är så självklart svenskt det programmet och jag älskar det. Vi funderar på att åka dit nästa sommar och bo i en stuga, men att hyra en stuga där i högsommaren kostar skjortan. ;) Men visst hade det varit kul! Vi får väl se vad vi ska göra nästa sommar. Jag vill till Grekland som vanligt men det vill inte C och jag förstår varför :)
Asså jävlar vad det finns coola husvagnar, det är heeeeeelr sjukt. Haha. Vilka lyxvagnar!!! En familj med 9 barn bor på campingen i en gigantisk husvagn.
 
idag har det avarit en jobbig dag och jag vet inte varför egentligen. Det är nog bara en sån dag när allt är tråkigt och vädret ör skit, det är mörkt när jag sticker till jobbet och mörkt när jag kommer hem. Asså denna tiden på året är inte riktigt jätterolig, eller tycker ni det? Snart är det bara en månad tills vi åker på semester och det ska bli helt underbart för nu behöver vi verkligen komma iväg... 
 
imorgon är det fredag så det ska bli skönt med helg. Det behöver jag!!
 
Natti

en vanlig kväll.

En vanlig kväll är precis denna. Idag är det tisdag och det är en vanlig tisdag inget konstigt alls. C är och tränar och jag har tagit en lugn kväll. Jag ska ut och promenera imorgon istället tänkte jag. =) Just nu känner jag att jag är sugen på något. Gissa om det är skit att gå förbi en lagerlokal full med sockermums på väg till och från jobbet. Det luktar mjukglass och det är sååå gott. Undra verkligen vad det är de har där inne i deras lager. Hahahhaa. Vet ni vad? Jag har ätit kvällsmat i pyjamas och det är sååå mysigt att bara sitta och mysa om kvällarna. 
 
Just nu sitter jag och tittar på ett program om unga människor som ska gå ner i vikt med hjälp av pensionärer. Men jag begriper inte hur svårt det kan vara att gå ner i vikt? Jag gick ju ner 10 kg på bara ett halvår och min vikt har hållt i sig. Jag äter inte chips varje dag, dricker inte socker på vardagarna och äter inte godis varje dag. Jag dricker endast vatten och har minskat mina portioner till hälften sen i hmm april tror jag. Det var inte så svårt att försöka gå ner alla de kilona i vikt det behövdes bara lite jävlar anamma. Givetvis behövde jag en massa promenader också. =) Idag har vi en väldigt sund kost jag och C och det är för att vi ska behålla våran vikt. 
 
Så här gör vi.

- Inget godis på vardagar
- Inga chips eller ostbågar på vardagar
- Ingen läsk, saft eller juice på vardagar
- Inga kakor eller tårtor på vardagar
- Inget friterat på vardagar
- Promenader eller gymträning några ggr i veckan
- Undvika pasta, potatis eller ris vardagar
- Inget vitt bröd på vardagar
- Ingen alkohol på vardagar
 

Vi har ju en del regler som vi ska hålla på vardagarna och det funkar jättebra. Givetvis är det ju så att ibland kan det bli så att vi inte håller oss till reglerna pga att vi måste fira något. Men det tillåter vi oss för att vi måste få leva också. 
 
Ha en bra kväll! =)
 

Nu var denna helg också över.

Jag har nämnt det förut och jag nämner det igen men helgerna går så in i bomben fort. Nu är det redan söndag och imorgon är det en ny arbetsvecka och en låååång måndag. Jag tror jag jobbar till 17 imorgon för vi ska ha ett stormöte är jag nästan helt säker på. Det är så mycket jag ska lära mig med datum och allt men det får ta sin lilla tid, imorgon startar jag vecka 3 tillsammans med alla på min nya arbetsplats.
 
I fredags var jag på AW hos min nya kollega i Mjölby och vi hade sååå trevligt. Vi åt pizza tillsammans alla som var där och satt och pratade en massa. Vid 22-tiden kom C och hämtade mig. Riktigt lyxigt och få en privattaxi en fredags kväll så där. =) Igår var det lördag och vi tog en tur till stallet så jag fick springa av Usse  lite och jag fick se om jag kunde komma upp på ryggen utan besvär. C fick hålla i honom men väl uppe gick det bra. Usse var lite het bara, det har han varit nu på sistone sen han har kunnat springa igen efter att ha stått stilla hela sommaren. Lagom till vintertiden kan han springa igen. Haha. På kvällen åt jag o C en god middag och vi gjorde marängsviss. Det var såååå längesen vi åt det och vi var fanimej värda det efter vår arbetsvecka. Hihi.
 
Idag är det söndag och jag har varit på gymmet för första ggn på väldigt länge. Det gick kanon, det blev en timmes träning och en massa kalorier förbrända och ikväll kan jag med gott samvete avnjuta en middag och sen lite mums på det. Hihi. Det var något jag var sugen på denna helg men jag har glömt bort vad det var. Jag har inte ätit något godis utan det har mest blivit chips och sånt där mumsigt.
 
Ha en trevlig helg! =)

Bakterier och Jesus.

Det är en härlig blandning på mina SO-lektioner med Jesus och bakterierna som de första organismerna på jorden. Haha. Idag är det tisdag och jag har jobbat länge, va inte hemma förrän vid 18-tiden och då hade min kära man gjort en god carbonara åt mig. Mums. Jag har varit så otroligt hungrig idag och jag begriper inte varför men ätit har jag gjort iaf så imorgon får jag dra in på lunchen lite. Det är en lång jobbdag imorgon också med UV-samtal som det var förra tisdagen med. Imorron tar jag bilen till jobbet i och med att tågen inte går så supertoppen på kvällen imorgon såg jag.
 
Efter jobbet idag körde jag iväg och hämtade laddaren till vår nya kamera som vi har beställt. Den var perfekt till vår nya kamera som vi köpt av lillebror! =) Jag tog lite bilder på Kis i ett mörkt rum och det blev verkligen sånna kanonbilder så jag längtar tills batteriet är fullt laddat så vi kan börja lära oss vår nya superkamera så vi kan gå ut och ta en massa fina bilder. =) Jag körde till Priso och införskaffade mig lite kontorsmaterial så nu är jag fullt rustad inför morgondagen så jag kan få pimpa mitt lilla skrivbord med mina fina saker. Hihi. 
 
Jag körde faktiskt en runda till Mediamarkt också för och kolla på den nya butiken men det fanns inget där som inte fanns nere i Lund när vi var där i helgen. En tur till IKEA för o köpa julkulor blev det också innan de tar slut. =)

Snart är det Natti!
 
Puss

Jag.


Helg i Lomma.

Nu är vi åter i Linköping och vi sitter och myser framför TV:n. Jag har precis tagit ett varmt bad för jag frös som tusan trots att jag hade massor med kläder på mig. Nu börjar det bli vinter och kyligt även i vår lägenhet. 
Vi har haft det jättebra i Lomma men det är alltid skönt att komma hem till sitt eget sen. 
Det har varit full rulle under hela Skåne-helgen med en massa kalas, fester, och ärenden. Min kusin hade 20-års fest i en lokal i Malmö och vilket succé jag gjorde som DJ. Haha. Jag var chaufför så jag fick underhålla mig med något annat än att dricka vin men det gjorde ingenting för jag hade så roligt ändå. I fredags när vi kom med tåget till Lund hämtade Nutti oss och sen var det fullt ös hemma hos mamma och pappa för både mamma och farfar hade kalas tillsammans med god mat och god dryck. Dock är jag ganska trött nu känner jag för jag har sovit ganska dåligt under tiden vi har varit i Lomma. Pappa har gått upp tidigt för o jobba, lillebror har kommit hem i omgångar om natten och då har jag också vaknat. Hoppas jag får sova ordentligt inatt istället. =)
 
När vi kom hem med tåget köpte jag ett tågkort för imorgon är det dags för mig att åka tåg till jobbet istället för att ta bilen. Vi kommer spara massor med pengar på att inte betala en massa bensinpengar! =) Dock är det lite bökigt att passa tider och sådär men det är väl en vanesak. Jag har inte behövt åka buss och tåg o så sen jag gick i gymnasiet men som jag skrev, det är säkert en vanesak. 
 
Imorron är det andra jobbveckan på det nya jobbet som tar fart och den veckan kommer säkert gå precis lika bra som denna vecka har gjort. På onsdag blir det en sen kväll då det är UV-samtalsdags på jobbet men det är bara intressant och träffa barnens föräldrar. 
 
Vi har köpt Daniels digitalkamera så nu är vi redo att ta en massa fina höstbilder men framförallt att få en massa fina Thailandsbilder nu när vi åker om drygt en månads tid.
 
Just det! När jag kom hem såg jag en liten söt mus som vandrade runt i soffan. Hahahha. Så jäkla söt var den men jag fick tag i den och så fick den komma ut i friheten igen. =) Vi måste göra om kattrappan lite för vi tror att mössen kommer in själv genom att de går i trappan. Alltså är det inte Kis som tar in mössen...

Natti
 
 

Ännu en lyckad dag.

Ja ännu en lyckad dag på jobbet. Som jag skrattar varje dag. =) Där finns härliga kollegor som vi alla är i nästan samma ålder vilket är så kanonroligt! =) Det har gått bra att jobba idag också, efter jobbet blev det en tur till Usse och mocka lite i hans box så han fick rent inför natten. 
 
Imorron är det dags att åka till mamma och pappa, för första ggn på länge ska det bli supermysigt att komma iväg lite. Muppe ska få stanna hemma så vår snälla granne passar henne och ger henne mat och vatten medan vi är borta. Vi kommer ju tillbaks på söndag kväll igen. Nästa vecka ska jag även börja åka tåg till jobbet och på nåt vis ska det bli rätt kul ändå. =)
 
Nu ikväll är C i Åtvidaberg på nåt galej och jag är hemma med Mussis och ska snart börja städa här hemma så det inte ser ut som kriget innan vi åker till Skåne. Jag måste packa också för det hinner jag nog inte med imorgon, vet inte riktigt när jag kan komma från på jobbet så i värsta fall går jag hem vid 16 men jag hoppas komma hem iaf vid 14-tiden så jag har lite marginal innan vi ska åka.. 
 
PUSSSSSSSSSSSSSS

Det gäller att ha orken..

Ja det gäller att orka med dagarna känner jag. =) Jisses vad jag jobbar haha. Men det är kul! Det är tufft att komma till en ny arbetsplats och lära känna nya barn, nya kollegor och nya rutiner men det kommer gå kanon. Nu har jag jobbat i 3 dagar och jag trivs redan jättebra så detta kommer bli kanon! Denna vecka har jag tagit bilen hela veckan men jag tänker att jag sen ska ta tåget för att slippa bensinkostnaderna samt att slippa trafiken in till Linköping när jag ska ta mig hem. Jag skulle köra hem i måndags och det tog mig 45 minuter att komma till plats b från det att jag kom in i Linköping.. Helt sanslöst. Att folk orkar köra bil som de gör idag? Haha. Ska jag säga som kör själv. ;)
Att ha 3,5 mil till jobbet är dock inte så farligt, det tar ca 20 minuter på motorvägen och sen är jag framme, inte alls bökigt. Det kommer bli kanon!
 
Idag är det onsdag och vi har varit ute på promenad ikväll. Jag är som sagt supertrött om kvällarna nu när jag håller på att jobba på nytt ställe men jag ville verkligen ut och gå för att få lite mer energi. Det är så skönt att gå om kvällen då jag sover så kanongott sen! Det är två arbetsdagar kvar på denna vecka och sen är det dags att åka hem till familjen med tåg. Det är kalas hela helgen för alla släktingar som har fyllt bland annat 20, 50 och även 83 tror jag det är, eller så är det 85 som farfar har fyllt i oktober. Det är iaf över 80 =)
 
Imorron är en vanlig torsdag och jag blir ensam imorgon kväll då C ska iväg och träffa lite vänner. En ensamkväll. =) Jag ska ta ett bad tänker jag och sen ska jag mysa lite ensam med pannkakor och tända ljus.
 
Natti

Nervös..

Jag är supernervös och det måste bero på att jag ska börja nytt jobb imorgon. Det kan inte vara nåt annat. Haha. Jag vaknade klockan 8 och kunde inte somna om. Ändå somnade jag vid 1 inatt... Aja, det är inget o göra åt jag får gå och lägga mig tidigt ikväll istället. Fasen kan man va så här nervös för att jag ska börja nytt jobb? Haha. Ja det kan jag väl då med andra ord. På nåt sätt vill jag bara att denna söndag ska gå fort så måndagen kommer snabbt haha. 
 
Igår kväll hade vi lite fest hemma men det blev ganska lugnt och folket gick hem vid halv 12. Då stannade jag o älsklingen uppe ett tag och lyssnade på musik. Vi dansade lite tryckare som jag inte har gjort på hur länge som helst. Supermysigt.
 
Idag ska vi spela badminton och sen ska jag ge mig ut till Usse en sväng och fixa till honom. Jag funderar på om jag ska rida men vi får se. Beror på vad klockan är också. Annars får jag rida längre fram i veckan istället. 
Nu väntar jag bara på att C ska vakna så jag kan få lite sällskap här på söndagsmorgonen så jag slipper gå runt och ha en nervös mage. Hahahhahaa.
 
Ha en bra söndag!

Hmm vädur? Jag? Aaaaa nä ;)


En höstfredag.

God afton. Det är fredagskväll och vi har precis ätit oxfilé med potatisgratäng. Jättegott!! Idag har vi varit i Valdemarsvik och fixat till C's båt och den är nu utlagd på blocket för den som är intresserad över att köpa en segelbåt och renovera den lite själv. Hoppas verkligen det är någon som vill ha den för varken jag eller C är intresserade av att ha den kvar. Annars får den åka på båtkyrkogården nästa år. :( 
 
Vi stannade till i en butik i Söderköping som heter dollar store. Det var ta mej tusan nästan som Ullared, men bara nästan!! Haha. Vi fick med oss lite hygienprylar och lite smått och gott hem. Sen blev det en prommis runt ån och en tur ner till tvättstugan så nu ha vi rena underkläder och handdukar. ;) Imorgon ska jag träffa Carro vid 12, sen blir det en tur till Linghem kanske på deras loppis som de har där varje lördag. Vi letar efter en ny möbel att ha i hallen men vi vill inte betala alldeles för mycket pengar. Igår sålde vi vårt fina Hemnes soffbord för 500 kr så vi har fått lite smak på att sälja nu. Haha.
 
nähä, film i sängen och sen sova!! 
 
Natti

Snyggo.


Nya tag.

denna månad är ganska spännande. På måndag börjar jag mitt nya jobb och då är det mycket som ska hända och jag kommer säkert vara supertrött om kvällarna efter alla nya intryck. Men det kommer att lägga sig som med precis allting annat. Idag är det onsdag 1 nov och det är mindre än 2 mån till vi åker till Thailand. Snart kan vi börja räkna ner dagarna. ;) Jag har semester nu resten av veckan och vad annorlunda det är att inte jobba mitt i veckan utan jag kan göra precis vad jag känner för. Haha. Det var senast i somras som jag hade det så. Tiden bara rinner iväg.
 
igår kväll var jag och fixade nya naglar hos en jätteduktig tjej som heter Jessi. Denna gång fick jag testa att bygga med gelé. Sist jag gjorde det bodde jag hemma och gick hos en tjej i Malmö. Jag minns att hon heter Diana och Linda gick också hos henne och vi blev så nöjda varje gång. Jisses vad tiden bara flyger iväg. 
 
Ikväll har jag o C varit och passat barnen i några timmar när mamman o pappan ville gå på bio. Barnen är så lätta och ta hand om så det är aldrig några problem för oss att passa de.
 
Natti

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus