Förkyld.

Idag är jag hemma från jobbet för jag är megaförkyld och bara nyser hela tiden. Jag har fått alldeles för lite sol denna sommaren för att kunna motstå alla barnbakterier som har kommit nu på jobbet. Haha. Men jag hoppas att jag är frisk snart så jag kan börja träna igen. Jag brukar ta det lugnt och vila när jag är förkyld så jag inte blir sämre och för att det går fortare att bli frisk. Denna vecka har det inte blivit mycket rörelse förutom när jag cyklar till jobbet fram och tillbaks men det får jag väl se som en viss motion ändå tycker jag. Tycker inte ni det?
 
Ikväll när C kommer hem ska vi bara mysa och stänga av våra mobiltelefoner och bara vara vi två. Jag ska ringa till fiskaffären och se om de har räkor till ett bra pris idag, annars kanske vi gör vår egna pizza. Det är också supergott tycker jag. Vad skulle jag annars kunna göra för mat ikväll? Någon som har något bra förslag? Tacos?
Nä det äter vi så himla ofta. Jag längtar tills den vanliga potatisen kommer så vi kan börja göra potatismos för det finns ju inget godare än potatismos, köttfärslimpa och brun sås med lingon till. Mums!
 
 
Krypa på mig.

Så mkt...

O så lite tid känns det som. Nädå jag har massor med tid men jag har också massor att göra på jobbet. Jag har helt enkelt planerat helt fel nu denna första vecka. =( Men men, det är inget o göra åt utan istället kämpa på och tänka att jag ska planera bättre nästa vecka. Idag fick jag ta med mig jobbet hem för o fixa till det sista inför läxorna imorron. Så blir det när man inte sköter sitt jobb. Haha. Aaaa nä, så illa är det inte men som sagt, jag har helt planerat alldeles för lite och glömt hälften. Det gör mig jättestressad så imorron måste jag jobba röven av mig så jag verkligen har koll på allt för annars kan jag inte ta helg.
 
På lördag ska jag jobba på Attendo för första ggn sen i början på augusti och det ska faktiskt bli kul att träffa alla de andra kollegorna igen. =) En massa goa tjejer som jobbar i Tannefors! =) Jag jobbar 16-21 och det gör jag bara för att tjäna lite extra pengar inför vår Thailandsresa som jag tjatar om dagarna i ända. Men ni vet ju alla att jag drömt om denna Thailandsresa så länge och nu äntligen kommer den bli av. 
 
Ikväll har vi varit i stugan hos svärmors vänner som har varit här i drygt en vecka nu och stannar fram till lördag. En jättetrevlig familj med ett tvillingpar på 7 år. Vilka vackra barn! De är ju helt underbara. Synd bara att jag inte kunde prata med de alls, jag kan ju säga tack och lite sånna vanliga fraser på holländska men inte mer än så. =( Det är jättesynd men jag hoppas att jag kommer lära mig mer och mer ju mer vi är i Holland. Jag skulle nog kunna tänka mig o bo i Holland ett halvår för att lära mig holländska... Det kan inte vara så svårt? Eller?
 
Nu är det natti, upp och jobba imorron igen.

Kramis

Ska vi?

Nu står vi här i valet och kvalet om vi ska betala in 42000 kr till Fritidsresor eller om vi ska chansa på att det kommer dyka upp en resa i sista minuten.... Det är frågan helt enkelt. Det kan ju vara så att en del resor som inte blir sålda läggs ut för en ganska billig peng eller så gör de inte det. Det är ju skitsvårt att veta!! =(
Men känner jag min sambo rätt så kommer vi att betala resan nu ikväll så har vi något att se fram emot.
 
Idag ville jag verkligen inte gå till jobbet utan jag ville hellre va hemma och va sjuk så jag fick ligga i sängen. Haha. Vilken inställning. Men jag var så otroligt trött när jag gick upp så jag ville verkligen bara ligga kvar. Vissa mornar är det så att jag känner för att sova bort hela morgonen. Det tänker jag göra till helgen. Jag ska inte göra mycket mer än att se på film, promenera, äta godis och bara få vara med mig själv. Jag kanske ska anmäla mig till jobbet och säga att jag kan tänka mig att jobba lördag kväll om de behöver folk? Lite extrapengar är ju alltid bra att ha och nu när vi ska åka iväg till Thailand så kanske jag kan offra mig lite? Jag ska nog maila de och höra. =)
 
Imorron är det en vanlig tisdag med massor av underbar barn runt mig och det avslutas med en konferens till 16.30 och sen är även en tisdag avslutad.
 
Natti

Höstens nya nagelfärger.

Vad tycks om höstens nya nagellackafärger?


Finbesök.

Nu sitter vi i soffan i vardagsrummet med våra fina gäster från Stockholm. De kom igår vid 17-tiden och sen begav vi oss till Rix FM festivalen och lyssnade på Ola. Men jag missade precis hela hans nya låt, hann lyssna på slutet på "I'm in love" och hela "Nathalie". Undra om han var ute och svirade sen på kvällen? Vi begav oss ner till New York Legends och njöt av revbensspjäll efter att vi hade fått vänta i ca 2 h på maten. Men vi visste om att vi fick vänta, det sa de till oss innan vi kom. =) Maten var iaf skitgod som vanligt och därefter gick vi till KB och jag drack en varm choklad medan de andra drack alkohol. Jag var inte sugen på att dricka mer för jag visste att jag skulle må dåligt hela dagen idag och det ville jag inte. Ikväll blir det nog ett glas vin eller två också. =) De andra har redan satt igång och tagit sig en kvällsdrink men jag väljer att vänta tills maten.
 
Ikväll ska vi äta kött, potatisgratäng, god sås och en massa brysselkål!! Mums. Sen har jag gjort en mudcake till det som efterrätt som redan är i kylen. =) Muuuuums!! 
 
Ha en trevlig kväll! =)

Till häst.

Usse.


Trött.

Denna vecka har varit jättetuff med skolstart och allt för alla barnen. Det är mycket som snurrar i huvudet med läxor, planeringar, lpp:n och allt som hör läraryrket till. Imorgon fredag kommer jag vara helt slut känner jag. Dock hinner jag inte vila i helgen för vi ska få besök av goda vänner till oss från Stockholm. Det ska bli så kul att se de för det var ett tag vi umgicks. Det blir ju tyvärr så att har vi vänner som bor någon annanstans så är det svårt att ses så ofta man vill. =( Så den tiden vi får tillsammans är ju guld värd. Hihi.
 
C är på afterwork med lite kollegor och han har varit iväg sen 17 så jag hoppas han kommer hem snart så jag iaf kan få se honom lite innan det är dags att sova. Jag är alldeles trött så jag kan nog tänka mig o krypa ner snart om det inte händer så mycket mer ikväll. Dock är det tvätt i maskinerna där nere så jag får vänta tills den är färdig. Jag tror att det regnar skitmycket ute för det låter som tusan, eller så är det bara vinden men det är frågan. Och det var totalt jättetråkigt att läsa. Hahahaha.
 
Just det, igår var det premiär på den nya serien SOS sommar och en kompis till mig från studentlivet i Växjö är faktiskt med där. Jag blev alldeles snopen när jag såg honom på TV. Haha. Var ju tvungen att adda honom på FB och kolla så det verkligen var han. =)
 
Natti

Hit!

nu äntligen kan jag ta lite rast och andas ut. =) imorse var jag inte jättepigg på att gå upp och jag tror inte heller att min sambo var det. Vi har nog gått och lagt oss för tidigt om kvällarna för att kunna gå upp på morgonen. Det låter ganska orimligt egentligen men det är så det är. Sover jag för länge om nätterna blir jag alldeles supertrött under dagen.
 
Jag fick hem mina nya Curlingkängor igår och de passar perfekt! Det är annars lite läskigt att köpa på postorder för man vet aldrig om de ska passa eller så men det gick kanon! Jag fick hem ett jättefint överkast till vårt gästrum också men det tänker jag inte säga till C för då blir han vansinnig. Hahahaha.
 
Igår bokade vi ännu en resa till Thailand, dock egentligen samma resa som vi redan har bokat men 4000 kr billigare. Vi bokade med startour istället för med Fritidsresor och tjänade 4000 kr på det. Jag menar 4000 kr är ändå 4000 kr.
 
Hit ska vi!!
 
http://www.startour.dk/rejse/thailand/phuket/karon-beach/the-access-pool-resort-og-spa/?season=vinter-12-13

alldeles slut.

Denna vecka tar kål på mig känner jag. Haha. Så mycket som jag jobbat denna vecka har jag inte jobbat på superlänge känns d som. Idag har vi haft happening som sagt och det var ju superkul och alla var nöjda. =) Efter jobbet idag tog jag cykeln hem vid halv 5, mötte upp C i stan och sen uträttade vi lite ärenden. Ikväll blev det en tur runt den lilla ån i det fina vädret och sen hem och äta tomatsoppa med hemmagjort vitlöksbröd. Muuums!! 
 
Jag har suttit i en timme och försökt hitta en vettig resa att boka nu när vi ska till Thailand. =) Nu har jag bokat med Star tour iaf och det tjänar vi ca 4000 kr på men frågan är om vi gör det egentligen för jag måste ju ta ledigt från jobbet. Så jag vet inte riktigt hur vi ska göra.. Hm.m..
 
Nu e d duscha och sen sova!

en vacker dag.

En vän till mig från Skånetiden fick bebis i lördags. Jag bara längtar så tills det är min tur en vacker dag. Det känns så i hjärtat när jag hör andra som ska ha bebis att jag så gärna också vill. Men en vacker dag är det min tur också sen får vi se när det blir. Det kanske aldrig blir, det är ingen självklarhet att man blir gravid. Det är mycket som ska stämma in så ja, det är bara att acceptera läget som det är nu.

Jag är helt slut efter morgonen då vi hade vårt happening här på skolgården. Det var fullt av folk på hela skolgården, skomakare, spelemän, poliser, ja allt hade vi. Det var skitkul! Undra om barnen kan klura ut vad det är för tema vi kommer att jobba med detta läsår. Vi får se när de går in nu efter rasten om de kan klura ut det. Jag behöver iaf min rast nu känner jag, jag är heeelt slut. Haha.

Puss

Barnen tillbaks.

Ja nu är alla barnen tillbaks i skolan och det är full rulle hela tiden. Haha. Men jag älskar mitt jobb och har haft det superkul idag! Jag jobbade fram tills på eftermiddagen och sen uträttade jag mina ärenden och körde hem och åt lite, en smörgås och yoghurt. Sen blev det till att åka tillbaks till jobbet igen för ikväll har vi haft möte om vad som händer imorron på jobbet. Det kommer bli en spännande dag för många av barnen och särskilt för oss som är alldeles nya på detta med att jobba tematiskt. Imorgon ska vi ha nåt som heter Happening och det är typ som en hint om vilket tema vi kommer jobba med detta läsåret. C ska komma dit i sin kostym med allt till. =) Det kommer bli superkul!
 
Ikväll var jag så himla sugen på scones så vi gick en sväng till Ica men de hade ingen sån mix så det fick bli nyponsoppa istället. Dock var det lika gott. =) C ska köra iväg till stugan och möta upp holländare som ska komma och bo där nu i 10 dagar. Jag får väl se om jag följer med, känner mig rätt sliten och trött efter dagen faktiskt. Men visst ställer jag upp för min käresta, det är väl så man gör.

Imorron är det annars en långdag på jobbet och på eftermiddagen ska jag ut och gå har jag bestämt. Om jag inte är CP trött vilket jag inte hoppas att jag är...
 
Natti

Det är bara jag...

 
Det är bara jag som bestämmer över mitt liv.

en söndag afton...

nu ligger jag i sängen efter denna söndag och väntar in morgondagen när jag får träffa alla barn igen. Imorron är det dags för alla barnen att börja skolan och det innebär att alla fröknar är redo också. =) Idag har varit en skittråkig söndag och jag vet inte varför. Vissa dagar är bara riktigt tråkiga och idag har det varit en sån dag. Jag tog mitt pick och pack och körde ut till HÖÖKs för att se om de hade lite roliga ridkläder på rea och det hade de faktiskt. De hade de rosa ridbyxorna som jag har leta efter för 225 kr men sen hittade jag ett par svart jodphurs istället som jag hellre vill ha. De är inte så korta som alla ridbyxor är utan de är mer som ett par byxor. Jättesnygga! De kostat 479 kr men jag får hälften av mamma och pappa. =) Hihi. Jag hade glömt kortet hemma så jag kunde inte köpa de så jag la undan de till imorron istället.
 
 
När C kom hem körde vi ut till stugan och fyllde upp kylen till gästerna som kommer imorron och stannar i 10 dar. Efteråt körde vi ut till Usse och skämde bort honom med lite äpplen. Muuuuums!! Jag vill jättegärna upp på ryggen nu så jag bara hoppas att skorna han ska få passar bättre denna gång. Hoppas jag kan få sitta upp i veckan för nu kan jag inte hålla mig längre. =)
 
 
Imorron kallar jobbet klockan 7.40 så det blir till att cykla vid 7. Och sen är det en lång dag med en massa planering och ja, sen kommer resten av veckan också. Och ett tu tre så står vi på Kastrup och ska åka till Thailand. Hihi. Natti

God morron alla.

En söndag morgon i augusti och solen skiner fortfarande. Eller ja den har nog istället för första gången idag börjat skina. Jag funderar på en morgonpromenad men samtidigt vill jag gärna ha med mig C på turen. Jag har gått så himla mycket om dagarna så jag har alldeles ont i mina höfter nu. Men det är väl så det ska vara, ut idag ska jag iaf. Jag älskar att gå, det är skönt att rensa skallen sen är det en så skön tur rånt Stångån. Härifrån runt hela är det ca 5 km och det tar drygt en timme och det är superskönt. Det är ju så här jag har gått ner i vikt under våren. =)

Jag har gjort en ny blogg, dels för att jag tröttnade på en andra samt att jag inte riktigt tyckte att namnet på bloggen stämde in på mig längre. Jag vill ha en blogg som är förknippad med mitt namn och det tycker jag att denna är. Jag heter ju Anna Therese och därför fick det bli annthe.blogg.se. Det var väl fiffigt?!

Nähä om jag ska gå och städa upp i köket efter vårt lilla kalasande igår.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus