Oj!

Statistiken har rasat då jag inte har skrivit på jättelänge. =) Idag är det i alla fall onsdag och det är en kanon onsdag av någon anledning, har ingen aning om varför. Det bara har känts som en kanononsdag! =)
Idag har jobbet gått jättebra. Jag börjar dock känna mig lite stressad över alla test barnen ska klara av inför utvecklingssamtalen. Jag har inte hunnit med allt som mina kollegor har hunnit med, jag har väl fokuserat på att göra andra saker så jag får helt enkelt ta tag i det nästa onsdag då jag har en resurs inne hos mig som är guld värd. Ikväll blev jag precis klar med omdömena i svenska åk 1 och det känns kanon att de iaf är färdiga för då kan jag lägga det åt sidan och fokusera på annat. =)
 
Imorgon ska C åka till Sälen och det ska faktiskt bli rätt skönt att få lite ensamtid här hemma. På fredag ska jag passa barnen och jag ska hämta de på dagis och ta med de hem. =) Deras mamma ska på AW så ja, jag ställer mer än gärna upp. Blir en övernattning där också faktiskt. =) Myyyys. Hoppas inte jag blir väckt för tidigt bara.
 
Annars har det inte hänt så mycket mer här i Linköping. Januari är snart slut och det är bara 3 veckor kvar innan det är dags för lite ledigt för då är det sportlov!! Och sen dröjer det inte länge till tills det är påsklov. Det är mycket ledigt nu på vårterminerna. =) Härligt. Jag är trött på vintern och snön och behöver lite sol och vår när knopparna börja slå ut och jag kan gå runt ån och tycka det är härligt. Snart öppnar ju faktiskt uteserveringarna också ;)
 
Kramis

Snart helg...

Klockan är mycket (ca 21.31) och det är dags att sova. Vi har varit i Ekängen ikväll och ätit jättegod spaghetti med köttfärssås. En massa trevligt snack blev det också. Mys.

Imorgon är det fredag och det behöver verkligen jag känner jag. För det första är jag INGEN vintermänniska och hatar allt som har med vinter att göra och för det andra så tycker jag om att vara ledig. Haha. Snart är det sportlov och då blir det en massa ledighet, kanske även en tur till Holland? Vi får se vad vi får för oss att göra. C ska va ledig några dagar så vi får lite ledigt tillsammans. :)

I helgen ska jag ha fest hemm hos oss. D kommer bli ca 15 pers vilket ska bli kanonkula! :) Alla gamla kompisar från i somras när jag jobbade på Attendo. :)

Kramis


Snö snö snö och åter snö..

Jag tycker verkligen inte att det är särskilt mysigt med snö och det har jag inte gjort på många år. Det beror väl på att jag har blivit vuxen och tycker det känns rätt lönlöst med snö. Varför finns det snö? Jag tror inte att den gör något bra åt något? Det är mer att den förstör väl? Idag har det varit kaos nere i Skåne med en masskrock på Tranarpsbron och mina föräldrar satt fast där i flera timmar. Som tur var så var inte de i någon av bilarna som krockade utan deras bil klarade sig utan någon skråma. Det var 3 som dog och en del som skadades. Allt hände pga tät dimma och halt väglag. Ja du ser man ska fan inte ge sig ut och köra när det är vintertid. Det är lika bra att ställa av bilen på vintern så får man använda sig av sina ben istället. Jag går till tåget varje morgon och jag går hem från tåget. Det är rätt skönt att ta mig en prommis på morgonen så man vaknar till. =)
 
Idag har jag jobbat sent och sen har jag inte gjort så mycket mer. Det blir inte så mycket mer när jag slutar sent. Äta och sen slappa framför TV:n. C är och tränar och jag pallade verkligen inte träna så jag sitter i pyjamasen framför TV:n och tittar på nåt märkligt semesterprogram "Svenskarivieran"? Det har jag aldrig hört talas om nånsin. Det ska väl likna Böda Sand men det tycker jag inte lyckas kanon hahahahhaa. =) Nu är de i Umeå och campar. 
 
Puss

Ny vecka 3.

Hej alla.
 
Ja det har ju hänt en hel del sen sist jag skrev. Tyvärr är det så att jag har ett offentligt yrke vilket gör det lite svårt för mig att skriva något om det här. Det får vänta lite till. Idag är det söndag och imorgon är det jobbdags igen vilket jag eg inte ser fram emot för det är rätt skönt med semester och ledighet men en sak är säker och det är ju att det kommer ledighet igen nästa vecka. Haha. 
 
I helgen har jag inte gjort så mycket mer än att tagit det ganska så lugnt. Jag va och jobbade i fredags och det gick bra. En skön mjukstart på resten av terminen. :) Just det, vi har köpt nya sängar till sovrummet som är så in i bomben sköna. Två 90-sängar med bäddmadrass och alla tillbehör för 7400 kr. Inte alls farligt tycker jag. Och till på köpet är de så jäkla sköna, :)
 
Nu i veckan ska det inte hända så mycket mer än jobb. Om ca 5 veckor är det lov igen, sportlov, :)
 
Natti

Spännande möten...

Idag har jag och C en massa spännande möten att se fram emot. Jag tänker att jag avslöjar de sen när kvällen börjar komma. Idag är det torsdag 10 januari och min allra sista semesterdag för imorgon ska jag tillbaks till jobbet. Vi har varit vakna sen tidig morgon för vi har fortfarande jetlag båda två och det är inte roligt alls. Jag har varit vaken sen klockan 4.17 och gick upp halv 5. Vi somnade runt 22-tiden men jag kunde ändå inte sova längre än så. Jättemärkligt. Jag hoppas verkligen att jag kommer in i rätt fas snart för detta är verkligen inte kul. 
 
Flygresan hem från Thailand var lång och dryg, 12 timmar och 20 minuter, men det gick ändå förvånansvärt bra. Jag gillar Thailand men föredrar nog ändå charter i Europa ändå. Grekland som är mitt favoritresmål slår ju egentligen ingenting. Hihi. Thailand är häftigt och det är billigt att leva där, maten är god?! jag vet inte för jag har bara ätit thaimat där nere en gång och då blev jag dålig i magen sen vågade jag inte ge mig på det mer. Första veckan var lite jobbig då jag hade problem med magen vilket var jävligt jobbigt och tråkigt. Läkaren fick ju komma och titta till mig och konstatera att jag hade fått en bakterie i tarmarna. Med lite antibiotika försvann det ganska snabbt och sen var jag fit for fight igen. Det blev inga utflykter för min del förutom när vi besökte Patong, Phuket, Kata och lite småturer men det räckte. Vi har fått sol och värme och även lite regn. Vi är nöjda med vår semester till Thailand men vi tycker det är skönt att vara hemma så vi kan äta vad vi vill utan att behöva tänka en massa på bakterier.
 
Nu är klockan snart 6 och vi ska sätta på en film. Det hade egentligen varit skönt med en liten morgonpromenad så här på kvisten men jag vet inte om vi orkar det. Klockan 10 ska vi vara iväg igen...
 
Ha en bra dag så återkommer jag snart!
 
Kram

Sista dagen...

Imorgon har vi vår sista heldag här i Thailand. Vi är nöjda och är redo för att åka hem. Ikväll har vi varit inne i Kata på en kanonmysig restaurang som heter Two Chefs och rekommenderas av Fritidsresor. Supergod mat och trevlig inredning! Vi rekommenderar verkligen den restaurangen om ni har vägarna förbi Kata. Idag blev det oxå stranden som vanligt. Det som är jobbigt med stranden är all sand vi tar med oss hem sen. ;) Sen är det roligt att ligga o titta på alla som flyger fallskärm och åker vattenskidor.

Imorgon ska det vara lika fint väder som idag så jag gissar på att det blir stranden även imorgon. Hotellet har gratis buss till stranden kl 10 varje morgon. Toppen! Sen får man ta sig hem på bästa sätt själv. Men med tuk tuk är det inte särskilt dyrt. Det går att gå hem, ca 1 km men kl 16 på eftermiddagen är det rätt varmt att gå 1 km.

Imorse vågade jag på mig att äta lite annan frukost än vad jag gjort de senaste 13 mornarna. Haha. Bacon, pannkakor och coco pops typ. Det var så gott jämfört med mina trötta rostemackor med jordgubbsmarmelad på. Haha.

Natti!


Patong igen...

Ja det blev faktiskt så att vi tog oss en tur till Patong ikväll igen. Det var exakt en vecka sen vi va där sist. :) Vi åt middag på en mysig restaurang inne i köpcentrat Jungleycon eller nåt. Ikväll blev det lasagne och C åt fish and chips. Gud vad jag saknar att äta fisk, fiskpinnar, sprödbakad torskfilé, lax, ja allt. Jag vågar inte ge mig på att äta nån fisk här nere nu när magen är återställd till det normala.

Idag skulle det egentligen inte vara så fint väder men det är ju så här i tropikerna att ett tu tre så vänder vädret och så blir det tvärtom och precis så var det idag. Solen har skinit hela dagen så vi tog gratisskjutsen kl 10 ner till Karon Beach och mös där hela eftermiddagen. Jag köpte en fin bikini som tyvärr inte passar så jag tänker att kanske min brors flickvän skulle vilja ha den :) Jag köpte en ny STÖRRE STORLEK hahahahha inne i Patong istället. Chockrosa fjortisbikini, men jag lovar, den är snygg. :)

Imorgon ska C ut och dyka så då blir jag ensam kvar här men det gör absolut ingenting. Jag ska läsa lite böcker och bara mysa. Vi åker ju snart hem så nu måste vi verkligen passa på att göra sakerna som vi missat. Det har inte blivit någr utflykter för min del pga min mage så jag har mest stannat här i Karon men det har absolut inte gjort något för jag har haft det så lugnt och skönt här i alla fall så jag saknar inget. Skulle jag ut och åka båt skulle jag bli sjösjuk och rida elefant skulle jag inte göra för jag tycker synd om elefanterna och då hade jag börjat gråta istället för att njuta av utflykten. ;) Så vi har haft det skönt här i Karon och har inte stressat iväg till några öar.

Natti

Stranden i regn.

Idag har vi varit på stranden i regnet men det var faktiskt väldigt skönt. Ingen sol som varit framme men ändå 30 grader ute så det var väldigt skönt att vara på stranden. Nu är vi tillbaks på hotellet. Min mage verkar ha återhämtat sig efter det kaosartade och jag ber till honom att jag slipper få fler magåkommor innan vi ska åka hem. Vi har nu bara 4 dagar kvar här i Thailand innan vi ska åka hem till kalla Sverige igen. Men vi känner att vi saknar Sverige. Vi saknar att kunna dricka vatten ur kranen, att äta falukorv, sova i skön säng, tv med svenska kanaler och givetvis saknar jag Muppe. :) Men hon har det bra hos mamma och pappa det vet jag. 
 
Jag har varit sugen på pizza hela dagen så ikväll tror jag att vi går och äter pizza på någon restaurang. Eller så kanske vi åker nån annanstans än Karon, vi ser lite vad vi känner för. Just nu ligger vi i sängen och kollar på en av de filmkanalerna som vi har på hotellet. Rena rama lyxen ;) 
 
Kramis

Gott Nytt År

Gott nytt år på er! Mitt nya år började inte så bra :( Jag somnade i sängen igår kväll med ännu en dags dålig mage och hela natten har jag sprungit på toaletten. Imorse fick Fritidsresor ringa en läkare som fick komma hit till hotellet och se hur det var med mig. Han konstaterade att jag har fått en maginfektion pga något jag ätit så han gav mig antibiotika som jag ska äta nu i tre dar och sen hoppas jag verkligen att jag slipper detta problem med magen fler gånger för jag önskar ingen detta på deras semester. :(
 
Nu mår jag bättre och har fått behålla all mat jag har ätit idag även om magen har körat ihop sig lite iaf. Jag hoppas verkligen att jag kan få sova ordentligt inatt. Inte bara för min skull utan även för C's skull. Vi har sovit i 2 omgångar idag på dagen pga att jag har vaknat och sprungit på toa var timme hela natten. Asså vilket skit. Haha.
Idag har det varit fint väder och det ska vara ganska hyffsat imorgon också så då tror jag att om magen är i form så tar vi oss en tur till stranden. På lördag ska C dyka så då får jag lite ensamtid här på hotellet. :)
 
Nu somnar jag snart så jag säger god natt.
 
Puss på er hemma i Sverige.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus