Höstmys.


ännu en helg är avklarad..

Sist jag skrev att helgerna går alldeles för fort var förra söndagen. Jisses vad det har gått snabbt sen en vecka tillbaks. Denna vecka har varit fartfylld och det har hunnits med en hel del saker. Jag har bland annat haft föräldramöte, vi har varit i stugan, det har varit löning, jag har varit på gymmet för första ggn sen i somras. Ja det är bara lite saker som har hänt denna vecka. Imorse kom vi hem från stugan där vi har varit sen i går kväll. Jisses vad mysigt det är att bara vara i stugan med en tänd brasa, äta gott och bara få mysa. Och jag har inte sovit så gott som jag gjort inatt. En underbar natt i en ny säng med nya täcken och nya kuddar. Vi måste köpa en ny säng!! 
 
Imorron är det en ny vecka, 40, och det är en vanlig vecka där det inte händer så mycket. Jag jobbar full vecka och på fredag ska vi åka till Lomma så det blir bilen ner denna gång. =) Vi ska äta på Rådhuskällaren och det ska bli såååå gott. =) Vad har mer hänt eller vad ska mer hända? Jo just det, jag ska få reda på hur mina värden är när det kommer till sköldkörtelhormon imorron. Håll tummarna för att värdena är normala så jag slipper gå och ta blodprov hela tiden och så vi kan börja behandlingen som betyder mycket för oss. Jag ska även imorron också få ett besked om framtiden. Men jag oroar mig inte så mycket om det, jag tar det som det kommer och blir inte besviken om det blir ett negativt svar. Jag är så van nu känns det som. Haha.

Nu kommer våra vänner som ska titta på film här så jag får avsluta.

Kramis

föräldramöte avklarat..

Ja så var denna terminens föräldramöte avklarat. Det är alltid lite nervös när det är dags att stå inför barnens föräldrar att prata. Det är ju ändå jag som ska vara expert på detta område. ;) Jag känner ju att jag fortfarande är lite rookie inom läraryrket. Nu i november har jag jobbat som lärare i 2 år och jag har lärt mig så mycket under dessa två år med förhoppning att jag ska lära mig ännu mer för varje dag som går. 
 
Idag är det fredag och sista arbetsdagen denna vecka. GUd så skönt det ska bli med helg. Det kommer bli en välbehövlig helg som jag egentligen tänker att jag skulle ta det lugnt på men så blir det inte. Haha. Iaf inte ikväll, tjejerna från Attendo vill ha med mig på afterwork så jag tackar snällt ja till inbjudan och beger mig ner på stan vid 20-*tiden. Jag tänker inte att det ska bli så sent för imorgon ska vi till stugan. C ska göra klart i hallen och kanske börja måla om han hinner och jag tänker att jag kan passa på att plugga lite matte då för det är ju snart tenta. Jisses vad svårt det är, jag har ju aldrig haft lätt för matte och denna matten gör det ännu svårare när jag ska räkna supersvåra tal. Men det är helt enkelt bara att träna och hoppas att jag får ett G på tentan. Annars får jag bara skriva om den. =)
 
I eftermiddag kl 14 ska jag klippa topparna, det är nu 3 månader sedan jag gjorde det sist så det är dags att fräscha till håret lite. Jag tänker mig dock att jag bara tar en cm så får det vara bra sen. Färga utväxten gör jag hemma själv för jag har ju alla medel till det här hemma liggandes i garderoben.
 
Ha en bra fredag!

Bonde söker fru.

Idag är det andra avsnittet av bonde söker fru och det är lika spännande att titta på det för varje år. Det är så naturligt på något sätt men ändå inte. Haha. En som är rutinerad vet ju hur det går till när ett tv-team är i farten. Haha. Det är inte mycket som är impuls utan det är mycket som är tillgjort. Men det är mysigt att titta på iaf. 

Onsdag idag och det har varit en lång dag. Efter jobbet blev det en tur till Usse för att ge honom medicin och ta en prommis. Han är fortf inte bra i benet så han ska få antibiotika nu i 5 dagar och sen hoppas både jag och ägaren att han ska bli bättre. =/ Det är inte särskilt roligt att han är så dålig som han är och som han har varit enda sedan jag träffade honom för första ggn. Jag har bara hunnit rida på honom 3 ggr och det var i slutet av juli som jag träffade honom första ggn. Aja, men det är inget som man kan göra något åt. Hoppas bara att det blir bättre snart.
 
Imorron är det torsdag och då är det en lång dag, vi ska ha föräldramöte från 18.30 så jag är nog inte hemma förrän ganska så sent på kvällen. Dock ska jag hem emellan tänkte jag för att få i mig lite mat i magen. Visst är det lite nervöst med föräldramöte när alla föräldrar är på en och har en del att tycka och tänka. Hmmm. Jag får hoppas att de är nöjda med mitt arbete och inte har så mycket att klaga på. Haha.
 
Natti

Matte...

Jag är helt slut i huvet efter denna dagen. Efter jobbet som slutade halv 5 cyklade jag supersnabbt hem för att vara med på vårt första seminarium i mattegruppen. Jäkla skit så funkade inte tekniken som jag ville så allt laggade hela tiden.. =( Jag får hoppas att älskling hjälper mig med det så jag klarar tentan den 17 november. På tal om det så måste jag boka tåg till det också, vi ska ju ner till Lomma den 5-11 november för att fira alla oktobermänniskor inklusive mamma som fyller 50 år. Linnéa ska ha en superfest med lokal och grejer på lördagen och det ska bli superkul att gå på en arrangerad fest! =) Ska bara fixa kattvakt så är allt ur världen sen. =) På tal om kattvakt så har Kis blivit en helt annan katt sen jag slutade dalta med henne. Hon jamar mer sällan och känns mer trygg och stabil. Jag ropar ju inte på henne längre vilket har gjort att hon inte är så hysterisk heller. Jätteskönt! Vi har fått sova om nätterna utan att stänga in henne, hon har varit ute och sprungit om nätterna tror jag så det går att sova i lgh o låta henne vara ute i lgh om natten. =) fast detta skulle jag väl aldrig ha skrivit... hahaha.

Imorron är det onsdag och då ska jag ta mig ut till Usse, det är min tur att se till lilla pållen. Ja lilla och lilla, han är inte så liten längre. Haha. Han är fortf dålig i sitt ben och jag hoppas att han blir frisk snart så jag kan hoppa upp och rida igen. Jag får ta mig en prommis med honom imorron då det är bra att han iaf rör på sig och inte bara står still så inflammationen lägger sig. 
 
På torsdag är det en lång dag, jag ska ha föräldramöte på kvällen så jag kommer vara heeelt slut på kvällen sen när jag kommer hem vid 20-tiden. Haha. Men det är så här det är att vara lärare, det är tufft vissa perioder men det är också så himla roligt.
 
Natti

Barn?

Jisses vad tufft det är att vara förälder. Vi har fått pröva på det inatt. Både knoll och totts mamma och pappa skulle på fest så vi fick frågan om vi ville sitta barnvakt och självklart kunde vi hjälpa till med det. =) Vi hade jättemysigt igår kväll men vid 1 inatt vaknade en av bebisarna pga hosta. Då var det bara att gå upp en timme och gosa lite och ge hostmedicin och sen krypa ner i sängen igen. Gissa om jag är trött nu, man sover ju ganska så dåligt och är nästan beredd hela tiden på att ta hand om ännu en hostattack men som tur var så blev det bara en gång. 
 
Kis har fått vara hemma ensam inatt och det har gått jättebra. Vi tänker att vi stänger dörren till vårt sovrum om hon får för sig att hon ska kissa där. =/ Igår va jag och köpte massor med leksaker till henne så nu har hon och hitta på här inne när det är dåligt väder. Fy vilket skitväder det har varit nu i några dagar, det har bara regnat precis hela tiden. Vilken skit. Hoppas det blir fint snart så jag slipper ha på mig mina regnkläder. Jag vill kunna cykla till jobbet utan att bli alldeles fuktig. 
 
På tisdag är det löning och då ska jag faktiskt fylla på min garderob med lite nya höstkläder i nya fina färger som vinrött, brunt och sådär. Jag behöver eller ja behöver och behöver, jag skulle vilja ha lite nya jeans och tröjor. H&M har ju en del billiga kläder nu så jag får väl ta mig dit i veckan. ;)

Ha en bra dag! =)

Kramis

Reguladetri.

Ikväll har jag pluggat till mattetentan som är den 17 november. Jag tror faktiskt att jag kommer klara den jättebra. C kom hem ikväll efter att han varit och ätit hos sin pappa och hjälpte mig förstå hur jag ska tänka när jag ska räkna ut problemlösning med proportionslösningen. Det är ganska intressant och spännande men när man väl har lärt sig hur man gör så är det väldigt logiskt.
 
Idag har jobbet gått bra, det är mycket att göra. Vi börjar komma till mitten av terminen snart och det är dags för lov v.44 vilket i o för sig kanske inte är riktigt än men veckorna bara går så snart börjar det närma sig. Vi jobbar må-ti och sen tänkte jag ta semester och bara vara hemma och mysa och gosa. Jag sa till C att vi kunde åka till Holland men jag vet inte om han ville det riktigt. Jag får tjata lite på honom mer. Hihi. Efter jobbet idag körde jag moppen till hästen och tog en svängom i hagen. Usse blev svettig och jag likaså men det var bra träning idag. Dock tänkte jag att jag skulle tagit en promenad nu på kvällen men jag kände att matten var viktigare och jag har inte ätit så mycket idag så jag behövde inte gå ut och gå idag tänkte jag. =)
 
Imorron är det torsdag och då kommer L hit från Holland och stannar över helgen. Jag tror att vi ska gå ut och äta imorron kväll om jag inte har helt fel. Jag föreslår Harrys för där är så himla god mat men jag vet inte om den idén gick igenom. Haha. Eller så är New York Legends ganska så gott också. Äh vi får väl se vad det blir. =)

Nu är det iaf natti.

Puss

Varför?

Kis har fått för sig att hon ska kissa i soffan och jag blir vansinnig. Sån tur är det (tur i oturen) soffan ute i hallen men givetvis är inte det okej ändå. Jag begriper inte varför hon håller på så här som hon gör. Vi har ju fått ta bort mattan från v-rummet för att hon kissade ner den också. Så här kan vi inte hålla på, jag vägrar ha en katt som ska bestämma vad vi ska ha för möbler här inne. =/ Jag får se om jag kanske ska ringa veterinären och boka en tid men jag tror att det bara är psykiskt, hon är stressad när vi är borta för länge och fixar inte att vara ensam. Och hon fixar inte heller o va på¨pensionat så jag undrar lite hur i hela fridens namn vi då ska göra?.. Är avlivning ett alternativ? Nä usch som jag tänker, men jag vet faktiskt inte annars hur vi ska göra.. =(
 
Idag är det måndag och helgen har varit spännande. Vi har varit i Kalmar och i Växjö och bott på hotell. Min mattekurs har börjat och det var mycket intressant och spännande att gå igenom allt som jag glömt bort. Nu ska jag lära mig pythagoras sats, roten ur, ja en massa som jag aldrig nånsin har lärt mig tror jag. Men jag ska jävlar i det fixa detta, det är tenta i aritmetik den 17 november och då jävlar ska jag få ett G på den. =) Så jag ska plugga och jobba samtidigt nu med andra ord. Men det fixar jag! =)

Imorron ska vi till Gamla Linköping med klassen och det ska bli supermysigt. Vi ska ha på oss kläder från förr, jag har letat efter en svart kjol med en sjal som jag får ta på mig för jag har inte så mycket annat. En liten hatt ska jag ta på mig också, eller ja en stor hatt. Jag tänkte vara en fin dam. Hihi.

Natti

fredag igen.

Fredag igen och dagarna bara försvinner iväg. Idag är det inga barn på skolan utan det är bara vi vuxna som ska jobba fram till 16 med diverse saker. Hoppas att vi kan smita från lite tidigare, det är ju trots allt fredag idag. Jag slutar normalt sett redan klockan 13 fredagar. Aja, hoppas vi får mycket gjort med planeringar och PP:ar och allt som hör till skolans utvärdering. 

Sen ikväll är vi bjudna på fest, det ska bli jätteroligt. Dock kommer vi inte stanna så länge när vi ska köra iväg tidigt på lördagmorgon. Vi ska ju köra till Kalmar för jag ska gå på kurs så det blir till att köra runt halv 7 imorgon bitti. Det tar ändå 3,5 h att köra dit. Sen ska vi köra vidare till Växjö och bo på hotell, jättemysigt! Vi ska ut och äta på Akropolis som vi inte har varit på på sen vi flyttade från Växjö och det ska med bli mysigt. Vi tänkte passa på att träffa lite vänner när vi ändå är i Växjö. =)

Nu ska jag äta frukost och sen är det dags att jobba. Det blir nog bilen idag för det regnar.. =(

Puss

Mössinköp.

Ja idag har jag köpt min första mössa på flera år. Haha. Jag valde att köpa en, vad heter den? Jag ska återkomma till det så ska ni få se en bild. Den är jättesöt! =) Det fick bli en svart sådan för den passar bäst till allt. Jag tänkte även i vinter passa på att köpa nya vinterkläder i svart för det passar till allt. De kläder jag har nu är ju så otroligt färglada och jag anser inte att de passar till en 27-årig tjej längre. De gjorde det när jag köpte de för 2 år sen men nu är det ett tag sen och jag känner inte riktigt att de kläderna passar mig mer... =/ Jag tänkte lägga ut de på Tradera och jag hoppas på att någon nappar och köper de av mig.
 
Idag har jag jobbat som vanligt. C har varit hemma idag med och vilat upp sig så han kan börja jobba imorgon för det är tanken. Det blev en tur till Usse efter jobbet för att ge honom mat. Jag körde moppen dit och den funkar superbra. Dock är den lite trögstartad och ena bromsen funkar inte superbra och det kostar oss 1000 kr för att laga bromsen och de pengarna har vi inte riktigt nu känner jag. Vi som precis har köpt oss en Ipad och ska åka till Thailand för 42000 kr i vinter. =)
 
Imorron är en lång dag med skymningsmöte och god mat med härliga kollegor så det är dags att sova.

Natti
 
 

utedag.

Idag har vi varit ute precis hela dagen nästan på jobbet. Det var nämligen dags för den årliga friluftsdagen! Vilken tur vi hade med vädret, det hade inte kunnat bli mycket bättre. =) Strålande solsken hela förmiddagen så vi var alldeles nöjda när vi kom tillbaks till skolan. Dock nu på eftermiddagen kom regnet och jag fick köra moppe hem i ösregn. Vilken tur att jag hade regnkläder med mig! 
 
Vi blev bortbjudna till Anna och hennes kille på fredag och det ska bli kul att komma till lite nya vänner. =) Dock blir det nog inte så sent då vi ska köra ganska tidigt till Kalmar på lördag morgon. Jag ska ju läsa upp matten och då är det en kurs som startar på lördag klockan 9 men vi kommer nog komma lite sent då vi kör från Linköping och det har jag redan talat om för läraren och det var ingen fara. På kvällen sen ska vi köra till Växjö och bo på hotell. Så mysigt det ska bli! =) Vi ska försöka hälsa på lite vänner under tiden vi är i Växjö och sen ska vi besöka City Gross för jag ska se om jag kan hitta några billiga ridkläder åt mig i vinter. =) Usse är tydligen inte halt berättade Lotta utan han har säkerligen fått en hovböld som kommer läka av sig själv. Vi får dock se hur lång tid det tar så när jag ska ut dit imorron så är det bara för o ge honom mat. Ingen ridning än så länge. Jag har bara suttit på hans rygg 3 ggr sen jag blev medryttare och det var över en månad sen. Haha. 
 
C är hemma och är sjuk. Han fick va hemma från jobbet idag och han stannar hemma imorgon med för att säker bli frisk till helgen. =) Just nu gick han till ica och handlade popcorn, vissa var sugna på salt sa han. =)
 
Snart natti, är skittrött!

Ipad 3.

Ja så har vi också köpt oss en Ipad 3, dock köpte vi bara en så jag hoppas vi kan samsas om den. =) 3990 kr kostade apparaten och jag hoppas den är fin, den blev självklart vit. Hihi. Hoppas den kommer snart så vi kan börja använda den!!
 
Nu är denna helgen också slut och imorgon är det dags att ställa klockan och gå upp tidigt för att börja jobba igen. Men det är alltid skönt att komma in i vardagen efter helgen även om det är skönt att få göra vad man vill. =) Idag har jag gått i pyjamasbyxorna nästa hela dagen. Jätteskönt!! 

Det blev lite knas i helgen för jag var bjuden på fest men så fick vi spontant gäster vilket gjorde att det inte blev någon fest för min del ändå. Ibland blir det sådär och det är inget man kan påverka. =( Men vi hade roligt iaf och det tror jag att de på festen också hade. =) 
 
Natti

Sep. 08, 2012


Fest?

Ja det är frågan om jag ska ge mig på vinflaskan ikväll och offra en söndag genom att bara ligga bakis eller om jag ska ta det lugnt och ändå vara "nykter". Haha. Jag har inte bestämt mig än, jag får helt enkelt se hur det blir. igår gick jag och la mig iaf vid 22.10 jag var sååå trött och helt slut efter ännu en tuff vecka på jobbet. Veckan har annars gått bra och det har varit jättemysigt med alla barnen. Jag trivs så bra! =) Igår åkte jag till stallet med Nina och barnen och vi hade så mysigt. Barnen fick rida Usse och bara njöt och hade en jättemysig fredags eftermiddag. Jag va hemma igen vid halv 6 och sen kom C's kompis Boris från Göteborg till oss. De hade jättekul och helt plötsligt hörde jag att de skulle gå på krogen och då  var klockan halv 1 på natten. Vid 3 igen kom de hem och då hade jag redan sovit 5 h så jag var ju pigg som en mört. Hahahhaa. Sen somnade jag iaf igen.

Imorse var jag ute och gick med Anna, sen letade jag efter klänning på Gina men jag är alldeles för sent ute för att hitta Esther klänningen som de hade i somras. Typiskt, jag ville så gärna ha den!! Hoppas att den kanske kommer ut på tradera snart i min strl? Jag hittade en annan liknande klänning för 149 men den saknade en knapp och de ville inte sänka den mer så jag la tillbaks den igen. Hade de sänkt den hade jag köpt den! 
 
Ikväll blir det god mat här hemma med lite vin och sen får vi se om det blir hemma eller om vi ger oss iväg. Men Harrys dansa är det iaf som gäller! =)

Ha en bra lördag.

SIsta...

Jag hade gett mycket för att få sova mer idag. Imorse när klockan ringde så önskade jag faktiskt att det hade varit lördag eller söndag så jag skulle få sova hur länge jag ville. Haha. Men det får jag göra imorgon och på söndag. Det ska bli så skönt. Idag är det iaf en kort jobbdag och efter jobbet ska jag köra ut med Nina och barnen till Usse och mysa lite. Barnen ska få rida och jag ska rida. Hovslagaren var ute igår och sa att Usse nog har haft en böld i ena hoven vilket har gjort att han har haltat så som han har gjort när han har gått utan skor. Jag ska testa och rida idag och hoppas på att han inte haltar, gör han det ska vi vänta 2 veckor och sen ska han få nya skor och efter det ska det vara fritt fram att rida. Jag vill ju upp ochFredag. motionera lite! =)
 
Idag är en ganska lugn dag på jobbet, allt är framplockat och iordning. Igår fick jag upp min projektor så nu behöver jag inte plocka fram den andra projektorn utan använda den som sitter i taket. Jättehärligt! Jag tänkte inviga den imorgon med barnen och eventuellt titta på lite fem myror och avsluta denna fredagen med lite mys. =)
 
Ikväll kommer C's kompis från Göteborg, jag har träffat honom en gång så det ska bli kul att träffa honom. På lördag är jag bjuden på fest så då ska jag och Anna gå dit, jag tror dock att det blir en lugn lördag och vet inte om jag ska ge mig ut. Det kostar så otroligt mycket!! Och jag vill ha en ny klänning om jag ska gå ut. Haha. Kanske ska ge mig ner till Gina och se om de har kvar Esther Dress där?

Ha en bra dag.

Kram

Klippning?

Ja skulle ni behöva klippa er så skicka mig ett mail : [email protected].
Jag har precis klippt en vän som nu blev superfin i håret. =) Ikväll har jag o C varit ute och gått i ca 2 h och jag var alldeles slut när jag kom hem. Jag känner att jag har börjat få ont i höfterna men jag vet i fasen om det är det för C säger att jag bara har typ träningsvärk. Ja det är väl inte helt omöjligt? Jag testade nämligen att ha andra skor på mig idag men det blev samma känsla iaf så jag tror inte att det är skorna som gör att jag får ont. Jag ska nog inte gå så långt mer utan det får räcka med 5 km. =/

Vi försökte få hem moppen innan men vi glömde nycklarna till Hjulsbro precis när vi hade kommit dit så ja, det blev ingen moppe som kom hem idag. Den får vi hämta på fredag istället.
 
Jobbet har gått bra och jag har koll på veckan, det känns superskönt. Så koll så jag kunde gå lite tidigare idag för att hinna ut till Usse innan jag skulle va hemma o gå ut en runda med C som slutar 16. Usse ville först inte gå in så jag fick stå och mecka lite med honom men sen lurade jag honom allt. ;) Han fick mat och vi myste lite och sen körde jag hem. När moppen är på plats så är det den som jag ska köra ut till hästen. =)

Nu ska jag sova, jag är skittrött.

Natti

Sängdags?

Ja vi ligger faktiskt redan i sängen och klockan är 21.04. Det är otroligt skönt och vi behöver ju inte vara uppe om kvällarna i onödan. Det är mycket skönare att gå och lägga sig i tid och sova sina minst 8 timmar och gå upp utvilad klockan 05.45. Det är otroligt tidigt att gå upp på morgonen men jag behöver den tiden när jag cyklar vid 7-tiden varje morgon. Det är så skönt att ta sig en cykeltur så på morgonkvisten och bara andas in den fräscha morgonluften och bara rensa tankarna innan det är dags att ta emot alla 20 barn i dörren. Likadant är det när jag cyklar hem, rensa skallen efter dagens prövningar. 
 
Efter jobbet idag hämtade C mig och vi körde ut ill Hjulsbros motorcykelbutik och köpte en moppehjälm till mig så jag kan köra moppen. Vi körde sen och satte ihop den och jag fick för första ggn på flera år köra moppe. Det var superkul och när vi precis skulle köra hem till oss med moppen kom vi på att vi inte har nåt lås? Hmm....
Så ja, moppen kom inte så långt idag. Vi får se om vi hinner hämta den imorron eller hur vi gör. Ikväll blev det iaf tacos till kvällsmat och jag köpte fasen helt fel creme fraiche. Hahahha. Det var år och dar sen jag åt en creme fraiche som inte är lätt. Men gott var det ;) Får gå en del imorron efter jobbet för att få bort alla de kalorierna. =)

Nu ska jag mysa i sängen. 

Natti

500 kalorier..

Ja idag gick jag bort nästan hela mig själv känns det som. Haha. Jag och min nyfunna vän Anna tog oss en prommis så här vid tidig kväll runt Stångån och jag gick ca 9 km och var heeelt slut i höfterna när jag kom hem. Jag vet inte riktigt varför jag har börjat få ont i höfterna när jag går mycket om det är för skorna eller vad det kan vara? Hmm. Jag ska nog testa att gå med ett par andra skor en gång för att se om det är skorna som gör det. 
 
Idag har jag jobbat till 16, sen hemåt och direkt ut och gå. En måndag är alltid en måndag på jobbet med barn som fortfarande har helg och en massa arbeten och planering inför resten av veckan. Nu tror jag iaf att jag har planerat allt, men så helt plötsligt nu ikväll kom jag på att jag inte läst in mig på det jag ska visa imorgon på vår TEMA-start nämligen lite om Gamla Linköping och hur det såg ut förr i tiden. Jag får helt enkelt skriva ut papperna och läsa lite innantill imorron när jag står där och läser. Fasen, jag som trodde jag inte hade glömt nåt men det hade jag visst. Jag är inte mer än bara människa även om jag arbetar som lärare. =/ 
 
Nu är det dags för lite honungste och sen kallar sängen för ännu en lång dag imorgon på mitt underbara jobb.
 
Natti

Söndag.

Idag är det söndag och klockan är 10.10 och jag har ätit frukost och betalat av mina traderaskulder. Haha. Jag har köpt en sängkappa och sen även sånna fina burkar till oljor och sånt här hemma i köket. Allt för 272 kr, det tyckte inte jag var så farligt. På tradera kan man verkligen fynda. Hihi. Jag tänker att jag ska lägga ut lite nya kläder när jag har rensat min garderog om det är någon som skulle vilja köpa mina saker. Jag har lite skor som är köpta i USA som jag inte använder längre och som jag aldrig har använt och aldrig kommer använda så de skulle jag också kunna lägga ut och tjäna lite extra pengar. Jag fixar nämligen inte att gå i högklackat utan kilklack så de skorna får läggas åt sidan hur fina de än är. =(
 
Idag jobbar C till 16 och då ska jag passa på att städa här hemma, min näsa börjar ge med sig nu och det känns jättebra. Dock vaknar jag varje morgon med nästäppa men det får jag leva med helt enkelt. Jag ska skriva lpp i engelska också tänker jag och sen är väl klockan så pass mycket så C kommer hem. Vi tänker att vi kanske ska åka ut till stugan och grilla om vädret tillåter men det återstår ju att se. Det har blivit september nu och vi går in i höstmånaderna vilket i sin tur i o för sig är rätt mysigt. Den 21 sep firar jag och C 2,5 år. =) Det är väl inget att fira men visst, tiden går och snart har vi varit ihop i 3 år. Det är ju mitt längsta förhållande och tiden har bara försvunnit känns det som. Jag längtar så tills den dagen då C går ner på knä och ber om att få gifta sig med mig. Undra när den dagen kommer? Jag skulle mer än gärna svara JA och det vet han om. Hihi. Jag älskar honom och vill leva med honom resten av mitt liv. Han är den man jag alltid drömt om. 
 
Jag ska skriva LPP i engelska idag också tänker jag för det måste bli gjort tills vi har föräldramöte vilket vi ska ha snart. Ja sen har väl denna söndagen också gått och det är dags för ännu en veckas hårt slit med de underbara barnen. Hihi.

Puss
 


 
Visst är dessa fina?

Höstmorgon.

Ja nu smyger sig hösten på och det är dags att börja packa ihop mina sommarkläder för denna gången. Dock kommer jag lägga mina kläder nära så jag har de väl tillhands när jag ska packa igen i december. För resan är betald och vi åker julaftons förmiddag. Gud vad härligt det ska bli! =) Undra hur varmt det är där nu? Jag tror det är regnperion så det är nog inte så härligt att befinna sig där nu ändå så.
 
Idag ska jag städa hemma, jag är uppe på benen trots min förkylning. Igår kväll hade vi det jättemysigt här hemma jag och C med jättegod mat, god dricka och ost o kex. Dock blev det en tidigt afton precis som alla andra kvällar. Vi var i säng vid 22. Jag har kommit in i en fas där jag tycker det är otroligt skönt att sova så jag tar alla tillfällen till akt att gå och lägga mig tidigt så jag kan få sova ordentligt. Imorse gick C upp vid 8 tror jag så jag fick inte sova så länge jag ville imorse heller. Och imorgon ska han jobba 7-16 så då kommer jag också vakna tidigt.. Typiskt. Kis har börjat väcka oss om nätterna vilket är fruktansvärt så hon ska få  vara ute fram till klockan 15.30 idag så hon sover om nätterna här hemma för så kan vi inte ha det att hon väcker oss. Det är fruktansvärt. Hon kommer in i dessa faser så här emellanåt och jag begriper inte varför hon gör så. Det är skitjobbigt!!
 
Ha en bra dag.
 
(SKRIVET 1 SEP)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus